top of page

Over ons

Bestickeren met oog voor detail

Esthetisch, flexibel en oplossingsgericht. Met deze drie kernwoorden in het achterhoofd toetsen we tijdens een eerste kennismaking het doel van je project vakkundig af.

Of het nu over prints, bestickeren of belettering gaat, we geven advies over het ontwerp, de materialen en het design gericht op jouw specifieke wensen. Functioneel en met een scherp oog voor architectuur.

Onze zwoele zuiderse karakters, die krijg je er alvast gratis bij!

¿Cuánto kost dat?

Rekening houdend met het budget en het doel van je project, stellen we een offerte op. Pas na jouw goedkeuring gaan we printen en bestickeren. Dit kan zowel met een bestaand ontwerp of een nieuw design op maat gemaakt door Signoritas.
 

Fun fact: als op en top perfectionisten kleuren wij toch al graag eens buiten de lijntjes. Hoe? We gaan niet altijd de meest courante stickers of belettering produceren,

maar zoeken volhardend naar een weldoordachte oplossing om de eenheid van het project intact te houden.

 

Duurzaam én betaalbaar. Want overproductie is bij ons een no-go,

milieuvriendelijk printen daarentegen een go.

Sí Signoritas!

Jouw project is goedgekeurd! Samen bepalen we het materiaal om mee te bestickeren, de gepaste kleuren en de montagewijze van de belettering.

 

Omdat we je betrokkenheid erg belangrijk vinden, gieten we het volledige project vervolgens in een planning. Zo heb je een duidelijk overzicht over welke stappen wanneer zullen worden uitgevoerd. Want jouw deadline is key.

SIGNORITAS_photo Peter De Bruyne 16_edited.jpg

Geen belet bij belettering

Detaillistisch en vastberaden werken we alles tot in de puntjes àf.

We komen ter plaatse en stemmen met je af tot alles in orde is.

Goesting om de koppen bij elkaar te steken en een swingende samenwerking aan te gaan?

bottom of page